Aujourd’hui…

Vandaag is het te warm om iets te doen. Beetje chillen onder de parasol met muziek van Gotan Project en een klein duikje in onze blauwe waterbak. Daarnaast wat eerste druiventrossen geknipt en deze zelf in het vergiet geperst. Beetje zuur nog, wel verfrissend.

 

Om 5 uur klimmen we uit het zwembadje, het terras moet open. Even later is W onze eerste gast. Ze brengt een kan versgeperst druivensap mee. Heerlijk! G en L volgen al snel, zij hebben vandaag gepoetst en gepakt, morgen rijden zij weer terug naar Nederland. Tot slot komen ook René en Paulette met hun verhitte hoofden aanzetten. Beiden hebben het zwaar door de warmte en klagen dat het een lieve lust is.

Om half 9 is iedereen weer vertrokken en kan ik de keuken in. MJ helpt mij met het maken van een macaroni-schotel, die we uiteindelijk, met zo weinig bewegingen als mogelijk is, opeten. Alle deuren en ramen van La maison Rouge staan open, het koelt echter maar heel langzaam af. Ook voor vanavond blijft het devies: we doen eventjes helemaal niets!

2 gedachten over “Aujourd’hui…

 1. Hoe zo warm? Het is bij ons nu 36 graden!!
  De mussen vallen van het dak en de poes is nergens te bekennen.
  We drinken maar weer een koud roseetje….

  groetjes, D&G

 2. Hallo,

  Ik zou heel graag willen weten waar jullie dat zwembadje hebben gekocht, dat ziet er handig uit voor in de zomer. Kan niet eecht zoiets vinden en zag het bij toeval op deze site. Hoop dat jullie me verder kunnen helpen.

  groetjes Michiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *